CATEGORII DE EVENIMENTE

NUNTI

Tradițiile și obiceiurile de nuntă variază foarte mult între culturi, grupuri etnice, religii, țări și clase sociale.

Ceremonia este urmată de cele mai multe ori de o recepție de nuntă în cadrul căreia mirii își încântă oaspeții cu o varietate de momente de divertisment: trupe live, dansatori profesioniști, entertainer, iluzionism, poezie, rugăciuni sau lecturi din texte cu puternică semnificație sentimentală.

Cuplul proaspăt căsătorit deschide petrecerea cu primul lor dans.

Stilul de dans depinde de natura muzicii alese, coregrafia fiind special creată pentru acest moment. Introduși pe ringul de dans de către dansatori profesioniști, reprezentația este spectaculoasă, unică și de mare efect…

Momentele de entertainment sunt conduse de către Wilmark acompaniat de dansatori care deschid momentul cu un show de dans inedit ales de către tine din portofoliul show-rilor noastre sau special creat pentru acest eveniment.

PETRECERI CORPORATE

CORPORATE PARTY by Wilmark

Divertismentul Corporate descrie evenimente private organizate de societăți sau companii pentru personalul lor, clienți sau părți interesate.

Aceste evenimente pot fi cu un public numeros, cum ar fi convențiile , aniversările de companii, conferințele sau evenimente mai mici, cum ar fi excursii, petreceri tematice sau chiar concerte private. Indiferent de mărimea evenimentului scopul acestuia, de cele mai multe ori este același și anume interacțiunea participanților pentru cosolidarea echipei în vederea realizării obiectivelor comune ale companiei.

Vă stăm la dispoziție cu detalii despre pachetele standard corporate cât și la crearea unui concept nou dedicat vouă, la tel: 0723 740 868.

PREZENTARI / LANSARI

Echipa noastră a participat la lansarea produse de top, recomandați fiind de profesionalismul, dăruirea și implicarea în realizarea obiectivelor.

E o plăcere să dezvoltăm concepte de produs , fiecare provocare fiind unică în felul ei.

Avem logistica necesară și putem aduce prin momentele artistice, rafinament și exuberanță.

PETRECERI PRIVATE

O modalitate simplă și benefică a interacțiunii, este dansul. Indiferent că se face prin predarea efectivă a unei lecții de dans ori prin momente artistice realizate de către dansatori profesioniști urmate de entertainment tip „follow me” condus de Wilmark, implicarea și distracția participanților sunt garantate.

BALURI

Fie că e vorba de balul de aboslvire sau festivitatea unui eveniment caritabil, o petrecere tematică a carvanalului vienez, balurile au fost întotdeauna o împletire între eleganță și rafinament.

Clipe și amintiri care rămân pentru o viață întreagă, concepte de o complexitate maximă.

EVENIMENTE SPECIALE

O modalitate simplă și benefică a interacțiunii, este dansul. Indiferent că se face prin predarea efectivă a unei lecții de dans ori prin momente artistice realizate de către dansatori profesioniști urmate de entertainment tip „follow me” condus de Wilmark, implicarea și distracția participanților sint garantate.

Evenimente speciale :

Gale sportive

Centre comerciale

Showroom-uri

ZILELE ORASELOR

Momentele de entertainment sunt conduse de către Wilmark acompaniat de dansatori care deschid momentul cu un show de dans inedit ales de către tine din portofoliul show-rilor noastre sau special creat pentru acest eveniment.

Meniu

EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.