Maestrul de ceremonii Wilmark prezentator evenimente corporate

Wilmark Rizzo Hernandez: une ori cred ca oamenii se prefac ca ma inteleg :))

Columbianul Wilmark (33 de ani), membru al juriului „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, a obţinut recent cetăţenia română şi speră, după experienţa în radio şi debutul în actorie, şi la o carieră în televiziune. Aventura „micuţului Wil” în România a început în 1994, pe culoarele Facultăţii „Petrol – Gaze” din Ploieşti.

Odată ajuns în România însă, ruleta destinului i-a oferit lui Wilmark şansa de a deveni unul dintre cei mai înfocaţi promotori ai muzicii latino – americane. Astfel, după ce a insuflat ascultătorilor de radio Pro Fm iubirea pentru genuri precum salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, raggaeton şi altele, columbianul a înfiinţat şi „Academia de Baile Latinoamericano”.  aici am fost pionier”, spune Wilmark.
Wilmark Dance Academy este prima scoala de dans latinoamerican din Romania.

De ce ai ales România? Puteai să studiezi ingineria în oricare altă ţară.

Mi-am dorit să studiez în Europa, iar tata mi-a recomandat Facultatea „Petrol – Gaze” de aici, pentru că se bucura de recunoaştere internaţională. Şi aventura a început cu bursa de studiu oferită din partea Guvernului român.

În Bogota, oraşul tău natal, ai absolvit o şcoală de dans şi totuşi te-ai îndreptat către un profil tehnic. De ce?

În perioada în care am decis să optez pentru această facultate, unul dintre cele mai mari visuri ale mele era acela de a deveni inginer,  eram de-a dreptul fascinat de computere.

Mai târziu, ai înfiinţat „Academia de Baile Latinoamericano”. Din ce dorinţă s-a născut acest proiect?

Prin „WILMARK DANCE ACADEMY” am vrut să ofer românilor  un strop din farmecul şi energia culturii latino-americane, a muzicii şi obiceiurilor. Am înfiinţat o şcoală de dans în România, pentru că aici nu exista până în acel moment una de profil.

Cum te-ai îndrăgostit de muzică şi dans?

Muzica şi dansul au fost dintotdeauna prezente în viaţa mea, au fost întotdeauna pasiunile mele, deşi în timp gusturile s-au mai schimbat. În adolescenţă ascultam toate genurile, Tata meu e meloman iar mama mea canta tot timpul prin casa insa eu ascultam mizica rock, Aerosmith, gun’s, INXS, Meat loaf , Beatles şi Led Zeppelin.

, , , , , , , , ,

Related Posts

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu

EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.