Maestrul de ceremonii Wilmark prezentator evenimente corporate

Wilmark Rizzo Hernandez: une ori cred ca oamenii se prefac ca ma inteleg :))

Corectarea textului pentru o lizibilitate de 100% în Yoast:

Columbianul Wilmark (33 de ani), membru al juriului „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, a obținut recent cetățenia română și speră, după experiența în radio și debutul în actorie, și la o carieră în televiziune. Aventura „micuțului Wil” în România a început în 1994, pe culoarele Facultății „Petrol – Gaze” din Ploiești.

Odată ajuns în România însă, ruleta destinului i-a oferit lui Wilmark șansa de a deveni unul dintre cei mai înfocați promotori ai muzicii latino-americane. Astfel, după ce a insuflat ascultătorilor de radio Pro Fm iubirea pentru genuri precum salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, reggaeton și altele, columbianul a înființat și „Academia de Baile Latinoamericano”. „Aici am fost pionier”, spune Wilmark. Wilmark Dance Academy este prima școală de dans latinoamerican din România.

De ce ai ales România? Puteai să studiezi ingineria în oricare altă țară.

Mi-am dorit să studiez în Europa, iar tatăl meu mi-a recomandat Facultatea „Petrol – Gaze” de aici, pentru că se bucura de recunoaștere internațională. Și aventura a început cu bursa de studiu oferită din partea Guvernului român.

În Bogota, orașul tău natal, ai absolvit o școală de dans și totuși te-ai îndreptat către un profil tehnic. De ce?

În perioada în care am decis să optez pentru această facultate, unul dintre cele mai mari visuri ale mele era acela de a deveni inginer, eram de-a dreptul fascinat de computere.

Mai târziu, ai înființat „Academia de Baile Latinoamericano”. Din ce dorință s-a născut acest proiect?

Prin „WILMARK DANCE ACADEMY” am vrut să ofer românilor un strop din farmecul și energia culturii latino-americane, a muzicii și obiceiurilor. Am înființat o școală de dans în România, pentru că aici nu exista până în acel moment una de profil.

Cum te-ai îndrăgostit de muzică și dans?

Muzica și dansul au fost dintotdeauna prezente în viața mea, au fost întotdeauna pasiunile mele, deși în timp gusturile s-au mai schimbat. În adolescență ascultam toate genurile, Tata meu e meloman iar mama mea cânta tot timpul prin casă, însă eu ascultam muzica rock, Aerosmith, Gun’s, INXS, Meat Loaf, Beatles și Led Zeppelin.

, , , , , , , , ,

Related Posts

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu

EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.