SHOW-URI DE DANS

Stilurile de dans din spectacolele tematice

SAMBA DU BRASIL

Samba este un dans plin de viață, ritmic de origine braziliană și un gen muzical original din Bahia cu rădăcini braziliene și africane. A devenit un simbol mondial al Braziliei și al carnavalului brazilian. Considerat una dintre cele mai populare expresii culturale braziliene, samba a devenit o icoană a identității naționale din Brazilia.

Dansatoarele profesioniste îmbrăcate în costume exotice puternic colorate te incintă cu ritmurile amețitoare ale sambei.  Percuțiile sacadate iți dau energie, iar Wilmark – imaginea latino în România, te invita să dansezi și să te distrezi în mirifica atmosferă a carnavalului de la Rio.

CABARET

Inspirat de interpretarile Lizei Minnelli din faimosul muzical Cabaret, numarul artistic este pur și simplu special și are meritul de a ne introduce perfect în lumea anilor ’30.

Frumoasele dansatoare dau o notă aparte interpretării artistice prin trăire, atitudine, senzualitate.

Reprezentația continuă cu entertainment-ul condus de Wilmark, momentul oficial de deschidere a distracție!

MAMBO TROPICANA

Wilmark este artistul reprezentativ al petrecerilor latino, cu o pofta molipsitoare de dans!

Acompaniat de dansatori profesioniști și muzicieni latino-americani, a creat proiectul Mambo Tropicana reușind astfel să redea în totalitate atmosfera tropicala petrecerii tale.

În lumea latino-americană, ocaziile speciale sunt o oportunitate de a arăta pasiunea intensă de a te bucura de viață, de nucleul familial și loialitatea față de moștenirea culturală. Totul se petrece în jurul muzicii și a dansului!

CARNAVAL VENEȚIAN

Carnavalul Venețian își are originile prin 1162, când oamenii au început să danseze și să se adune în Piață San Marco, ca urmare a victoriei republicii Venețiene importiva Patriarhului din Aquileia. Din 1797 și până în 1979, carnavalul a fost interzis, la fel ca și purtarea măștilor.

Extravaganța carnavalului venețian aduce oricărui eveniment strălucire, divertismentul fiind asigurat sub anonimatul măștii.

Un show exploziv , condus de Wilmark , maestru de ceremonii , acompaniat de dansatori profesioniști.

DISCO

Culoare, pasiune, bună dispoziție acestea sunt caracteristicile stilului Disco.

Călătorești în timp, în anii ’80 pentru a sărbătorii frumusețea, entuziasmul și spontaneitatea alături de Wilmark și trupa lui de dansatori prin mișcările specifice stilului de dans, disco.

O frumoasă aventură plină de culoare și buna dispoziție!

CAN-CAN / BURLESQUE

Belle Epoque a fost o perioadă de pace și optimism marcată de progres industrial, precum și de o manifestare culturală deosebit de bogată.

Frumoasele dansatoare te duc în atmosfera pariziană prin senzualitatea fermecătoare exprimată prin dans.

Este un dans energic, solicitant fizic, efectuat în mod tradițional cu o linie de dansatoare care poartă costume cu fuste lungi, combinezoane și ciorapi negri. Principalele caracteristici ale dansului sunt ridicarea și manipularea fustei, cu mișcări mari sugestive, provocatoare ale corpului.

BALET

Baletul este considerat că fiind cel mai frumoas mod de exprimare dintre arte și a inspirit dintotdeauna oamenii care l-au perceput că o scenă dintr-un film, prin exprimarea nonverbal a trăirilor interioare, a eleganței și a gândurilor omenești.

O balerină este însuși întruchiparea grației și a feminității!

GIMNASTICA

Gimnastica , ca sport folosit în dans este extrem de creativ, oferind o paletă destul de largă de momente unice.

Dansul cu paglica este versatil, dual , împletind precizia cu armonia, poezia cu matematica.

Grație , echilibru , forță și agilitate sunt atributele care creează un show interesant de dans cu panglica .

HULA HAWAIAN

Hula este o formă tradițională de dans născută în Insulele Hawai . Băștinașii realizează acest dans ca un ritual efectuat de zeiță Volcano, Pele. Aceast stil de dans ilustrează povești, sensul și istoria culturii din Hawai. Este o formă complexă de artă realizată cu ajutorul accesoriilor și a mișcărilor corpului pentru a reprezenta cuvintele dintr-un cântec. Rădăcinile sale antice pot fi văzute în mișcările care simbolizează natura, cu toate contrastele sale.

Dansatorii profesioniști de la Wilmark Dance Agency pun în scenă o reprezentație frumoasă de hula aducând atmosfera hawaiana petrecerii tale, urmată de momentul de entertainment condus de carismaticul maestru de ceremonii, Wilmark.

FLAMENCO

Flamenco reprezintă un stil de viaţă, este o artă veche şi profundă. Este o armonie între ţinută , ritm şi singurătate.

Flamenco e mai mult decât o muzică, este o artă născută din suferinţă, dar care a ştiut să devină un dans al fericirii, al bucuriei. Dansul este un studiu al artei senzualităţii şi seducţiei. Combinaţia devine şi mai interesantă, pentru că mişcările sunt, de la talie în jos, „de pământ”, cu lovituri puternice şi ritmate de step cu tocurile pantofilor, iar de la talie în sus, ele sunt mlădioase.

COUNTRY

Country este un gen muzical apărut în anii 1920 în sudul SUA și are origini în muzica irlandeză, însă are influente și din alte genuri.

Acest stil de dans are abilitatea de a te aduce pe ringul de dans încă de la primele acorduri și nu poți rămâne doar un simplu privitor.

Deși este un stil de dans vechi , nu și-a pierdut din farmec , odată cu trecerea timpului .

CHRISTMAS

Moment plin de veselie care aduce în mijlocul petrecerii culoarea sărbătorilor de iarnă.

Craciunitele însoțite de Wilmark vă oferă un moment artistic plin de strălucire.

Dansează alaturi de Craciunitele lui Moș Crăciun!

DANS MODERN FUTURIST

O aventură muzicală, originală , show-ul combină muzica modernă și arhitectura vizuală oferind o adevărată capodoperă creativă .

Un spectacol viu care combină piese de dans iconice cu genuri moderne pentru a crea o subtilă fantezie virtuală.

CONTEMPORAN

Dansul contemporan are rădăcinile la începutul anilor ‘60 , în America, însă a început să se dezvolte abia după 1989.

Stilul a apărut din dorință de a revoluționa tehnicile baletului clasic și de a lăsa loc creativității și improvizației.

Poezia contează mai mult ca niciodată. Avem nevoie de ea pentru a ne recupera sensibilitatea și conștiința.“- Mahmoud Darwish

Costumele , povestea și dansatorii ne uimesc prin naturalețe și simplitate , împletind armonios eleganța și rigurozitatea./vc_column_text]

TANGO

Tango este un dans apărut în Buenos Aires, Argentina , la sfârșitul secolului al XIX , iar la începutul secolului al XX-lea, tangoul a fost exportat în Europa, mai precis în Franţa. Aici a fost introdus în clasele înalte ale societăţii pariziene de către cel mai mare cântăreţ francez de music-hall, Mistinquete.

Un dans pasional , o luptă încântătoare între femeie și bărbat , între dorință , căutare și aflarea propriilor sentimente.

Tangoul este un mod de a comunica , de a avea incredere in cel de lângă tine și de a găsi armonia , totul în pași de dans.

CAPOEIRA

Capoeira își are originea ca produs al tradiției angoleze „Engolo”, dar a fost aplicată ca o metodă de supraviețuire cunoscută sclavilor. Era un instrument cu ajutorul căruia un sclav, complet neechipat, putea supraviețui în pământul ostil și necunoscut .

O echipă de dansatori  profesioniști care vă molipsesc cu energia și vibrația unui dans tradițional împletit cu arte marțiale.

VALS

Valsul mirilor înseamnă primii pașii către o viață împreună.
Este spectaculos să privești cum dansatorii par a pluti în ritmuri lente, elegante , pline de naturalețe luxuriantă.

Momentul atrage privirile invitaților către ringul de dans și astfel, Wilmark face intrarea tinerilor miri, urmați de nași și apoi de invitați.
Valsul mirilor este un moment unic, emoționant , care dăinuiește peste ani atât în inimile mirilor, cât și a invitaților..

SALSA

Salsa este o formă populară de dans născută în New York, cu puternice influențe din America Latină, în special Cuba și Puerto Rico. Mișcările de salsa au originea în Son cubano, Cha cha cha, Mambo și a altor forme de dans.

Atât muzica salsa cât și stilul de dans salsa au trecut printr-o mulțime de schimbări de-a lungul anilor, celui din urma i s-au adus elemente de dansuri afro-cubaneze și afro-Caraibe, cum ar fi Guaguanco și Pachanga.

Salsa înseamnă bucurie , veselie și exuberanță, toate conducandu-te  către pofta de viață molipsitoare .

BACHATA

Este un stil de dans latin, provenit din Republica Dominicană foarte îndrăgit în comunitatea latino din Romania.

Bachata este considerat cel mai senzual dans. Pentru că partenerii stau foarte apropiaţi, iar în poziţia de bază, genunchii fetei ţin cât de cât strâns genunchiul băiatului, astfel picioarele ei se mulează pe piciorul drept al partenerului şi acestuia îi este mai uşor să o conducă.

Cum nu există dans fără muzică, bachata, ca dans, însoţeşte muzica cu acelaşi nume. Cântecele de bachata au ca subiect principal iubirea, iar una din formaţiile foarte cunoscute care cântă bachata, este Aventura. Alti artisitrecunoscuti sunt Romeo Santos, Daniel Santacruz, Dani J.

KIZOMBA

Kizomba este un ritm african, dezvoltat în Angola la sfârșitul anilor ’70,  pe un continent cu o istorie muzicală efervescentă; rezultat al unei evoluții: muzica tradițională – samba, împletită cu o notă modernă și senzuală – percuția electronică.

Unul dintre cele mai senzuale dansuri în pereche, unde conexiunea dintre parteneri se formează de la primele acorduri ale melodiei.

ARABESC / BELLY DANCE

Belly dance, provine de la cel francez “Dance du ventre” datorat primului contact avut de civilizația europeană cu acest tip de dans, în timpul Invaziei lui Napoleon în Egipt. Dansatoarele numite ghawazee dansau pe un repetoriu variat bazat pe muzică și dans cu văl, bețe, săbii și lumânări.

Ritmuri exotice, mișcări îmbietoare combinate perfect cu misterul lăsat de urma unui văl de mătase, iți pune stăpânire pe toate simțurile.

ROCK & ROLL

Rock & roll este un stil muzical originar din Statele Unite ale Americii,  care s-a dezvoltat în special la sfârșitul anilor 1940 și începutul anilor 1950 dintr-o combinație de  blues, jazz, country și gospel. 

Rock and roll-ul este o explozie de energie , de viață , un dans care iți bucură inima și sufletul , într-un ritm alert .

Show-ul de dans este o celebrare grandioasă a anilor ’50, anii în care Elvis scria istoria rock’n roll-ului în lume.

FOLCLOR ROMANESC

Momentele artistice de folclor românesc aduc un crâmpei din frumusețea tradițiilor românești cusute cu fir de borangic în istoria acestui minunat popor.

Punte peste timp , dansul are puterea de a ne unii în spirit și de a trezi în noi cele mai pure și intense sentimente.

Frumusețea costumelor populare, bucuria dansului în fiecare moment al vieții , sunt doar câteva motive pentru care poți să alegi acest stil de dans pentru evenimentul tău..

FOLCLOR INTERNATIONAL

Fiecare popor are dansurile sale specifice, un curcubeu minunat din care ne inspirăm adesea pentru a ne exprima propiile trăiri.

Opțiunea perfectă de divertisment pentru un eveniment minunat, o călătorie multiculturală în pași de dans.

Personalizăm coregrafii la cerere !

CHARLESTON

Un dans la modă în comunitatea internațională, mai ales în anii 1920, în revenire azi la petrecerile cu iz retro.
În Charleston dansatorii au posibilitatea de a se exprima creativ, pe muzica antrenantă , fie singur (solo) sau cu partenerul.

LASER

Spectacol ce oferă o dinamică unică a dansului îmbinând tehnologia de înaltă clasă cu arta divertismentului.

Experiență memorabilă audio și vizuală captivantă unde simțurile iți sunt răsfățate.

Moment artistic teatral ce poate fi personalizat prin icluderea unui brand, textul, imagini sau logo, făcând alegerea perfectă pentru lansări de produse și evenimente corporate, precum și pentru spectacole de gală și petreceri private.

PERCUTII LATINO

Spectacolul de percuții latino s-a născut din dorința noastră de a aduce aproape atmosfera vibrantă a carnavalului de la Rio.

Sunetul asurzitor al percuțiilor preiau controlul oricărui eveniment transformandu-l într-un eveniment distractiv, creativ și plin de culoare.

Amestecul de ritmuri frenetice creeza un tablou desăvârșit  prin muzică și dans .

CONTELE DRACULA

Contele Dracula este un show de dans interesant inspirat din viață misterioasă a legendarului  conte.

O împletire între trecut și prezent , între gotic și modern.

Meniu

EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.