Maestrul de ceremonii Wilmark prezentator evenimente corporate

Wilmark Rizzo Hernandez: Romana nu e grea, oamenii se prefac ca ma inteleg :))

Columbianul Wilmark (33 de ani), membru al juriului „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, a obţinut recent cetăţenia română şi speră, după experienţa în radio şi debutul în actorie, şi la o carieră în televiziune. Aventura „micuţului Wil” în România a început în 1994, pe culoarele Facultăţii „Petrol – Gaze” din Ploieşti.

Odată ajuns în România însă, ruleta destinului i-a oferit lui Wilmark şansa de a deveni unul dintre cei mai înfocaţi promotori ai muzicii latino – americane. Astfel, după ce a insuflat ascultătorilor de radio Pro Fm iubirea pentru genuri precum salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, raggaeton şi altele, columbianul a înfiinţat şi „Academia de Baile Latinoamericano”. „În alte state europene exista deja o tradiţie, dar aici am fost pionier”, spune Wilmark.

De ce ai ales România? Puteai să studiezi ingineria în oricare altă ţară.

Mi-am dorit să studiez în Europa, iar tata mi-a recomandat Facultatea „Petrol – Gaze” de aici, pentru că se bucura de recunoaştere internaţională. Şi aventura a început cu bursa de studiu oferită din partea Guvernului român.

În Bogota, oraşul tău natal, ai absolvit o şcoală de dans şi totuşi te-ai îndreptat către un profil tehnic. De ce?

În perioada în care am decis să optez pentru această facultate, unul dintre cele mai mari visuri ale mele era acela de a deveni inginer, deşi, în egală măsură eram de-a dreptul fascinat de computere.

Mai târziu, ai înfiinţat „Academia de Baile Latinoamericano”. Din ce dorinţă s-a născut acest proiect?

Prin „Academia de Baile” am vrut să ofer românilor măcar un strop din farmecul şi energia culturii latino-americane, a muzicii şi obiceiurilor. Am înfiinţat o şcoală de dans în România, pentru că aici nu exista până în acel moment una de profil.

Cum te-ai îndrăgostit de muzică şi dans?

Muzica şi dansul au fost dintotdeauna prezente în viaţa mea, au fost întotdeauna pasiunile mele, deşi în timp gusturile s-au mai schimbat. În adolescenţă ascultam Aerosmith şi Led Zeppelin.

, , , , , , , , ,

Related Posts

Nu am găsit niciun rezultat.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu

EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.