CARNAVALUL DE LA RIO DE JANEIRO

Experimentează magia Braziliei chiar în România!

Bun venit în lumea plină de culoare și pasiune a spectacolelor conduse de cel mai îndrăgit entertainer latino din România, maestrul Wilmark! Intră în universul fascinant al Carnavalului de la Rio de Janeiro, unde muzica, dansul și costumele braziliene împletesc exuberanța și viața.

Dansatorii noștri, în costumele lor fabuloase, dansează cu grație în ritmurile incendiare ale percutiilor latino, Samba, Batucada sau Capoeira. Fiecare detaliu al costumelor emană bucurie, libertatea și entuziasmul poporului latin. Aceste opere de artă, realizate cu măiestrie, aduc un farmec unic fiecărui eveniment. Nu ratați ocazia de a aduce o fărâmă autentică din frumusețea braziliană la propriul vostru eveniment!

Vă invităm să vă lăsați purtați într-o călătorie imaginară pe plajele tropicale ale Braziliei, sub razele blânde ale soarelui, în mijlocul unei petreceri fără sfârșit.

Rulează videoul
SHOW-URI DE BRAZIL

Avem pentru voi 3 propuneri interesante pentru evenimentul vostru!

CARNAVAL DE BRASIL – Rio de Janeiro

Bucurați-vă de spectacolul „Carnavalul Brazilian – Rio de Janeiro”!
O paradă magnifică cu dansatori în costume tematice 3 colectii diferite la alegere, pana la 30 de dansatori,  trupa de percuții latino braziliene și dansatori acrobati de capoeira, sub conducerea regală a maestrului Wilmark.
Fiecare moment este o explozie de culoare și ritm!
Numarul performerilor se face in functie de eveniment.

Preț show evenimente
GOLD SHOW

Show-ul care l-a consacrat pe Wilmark ca fiind cel mai carismatic entertainer. In deschidere, trupa de dans Wilmark Entertainment Show își face apariția în ritmuri de samba, care continuă cu un show spectaculos pe scenă. Aici își face apariția Wilmark, creând un moment de magie interacționând cu publicul, în care Wilmark și dansatorii săi profesioniști te invită într-o călătorie autentică. Dansând pe cele mai recente hituri latino sau melodiile iconice care ne transportă cu gândul în America latină. Este un spectacol ce îți atinge sufletul și te transpune într-o lume plină de energie și bucurie!

Preț show evenimente
DURATA
1 intrare x 40min sau 2 intrari x 30min
INCLUDE
Wilmark + 7 dansatori + 1 percuționist
PERFORMERI
12 persoane
Hostess

Dacă îți dorești să adaugi o notă de eleganță și exotism, ai la dispoziție catalogul nostru de costume. Poți alege penaje exuberante în alb sau negru, sau chiar costume multicolore cu aripi.

De la primirea invitaților cu un zâmbet călduros și o atitudine prietenoasă, hostess-urile noastre creează prima impresie pentru oaspeți, oferindu-le un sentiment de bun venit și bucurie.

Colaborăm cu dansatori profesionisti și hostess-uri clasate între AAA și AAA+++, garantând un nivel de servicii de înaltă calitate și profesionalism.

Preț show evenimente
Tipuri de costume

Fiecare costum artizanal din Brazilia este o adevărată capodoperă a măiestriei și creativității. Cu o grijă meticuloasă, meșterii pun suflet în fiecare detaliu, creând adevărate opere de artă pline de strălucire și eleganță. De la cusături fine și ornamente intricate până la aplicarea meticuloasă a fiecărei bijuterii, fiecare costum este o expresie autentică a tradiției și culturii bogate a Braziliei. În fiecare fir și fiecare perlă strălucitoare se reflectă istoria și frumusețea acestei țări exotice. Catalogul nostru cuprinde 25 de costume împărțite în 3 colecții distincte, fiecare reprezentând o poveste unică și fascinantă din universul brazilian.

COLECTILE NOASTRE
Colectia Romania
Deschide galeria
Colectia Columbia
Deschide galeria
Colectia Brazilia
Deschide galeria
Evenimente

Momentele noastre aduc o explozie de energie și bucurie la orice tip de eveniment. Cu fiecare mișcare, fiecare notă și fiecare zâmbet, transformăm ocaziile obișnuite în experiențe memorabile și pline de viață. De la festivaluri și petreceri tematice până la evenimente corporate sofisticate și petreceri private, aducem un strop de magie și o doză sănătoasă de exuberanță. Prin dansul nostru, costumele strălucitoare și ritmurile latino, conectăm oamenii într-un mod unic și memorabil, iar amintirile create rămân vii și strălucitoare pentru totdeauna.

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Clienții noștri
Contactează-ne

  Ne angajam sa iti protejam confidentialitatea.

  artist booking agency
  Ioana Rizzo Hernandez

  Creative events manager / Booking Agent
  Epika booking Artist

  Meniu

  EVENIMENTUL TAU POATE FI DE NEUITAT !

  Peste 10.000 ore de evenimente reusite! scrie-ne si te contactam noi in cel mai scurt timp.